Werkwijze

 1. Let's meet

  Speel je met een idee? Wil je jouw Pinterest moodboard tot leven wekken, maar kan je het zelf niet omzetten naar dat perfecte kaartje of (huwelijk/geboorte) concept? Weet je perfect wat je wilt, of net niet? Ik help je graag verder! Contacteer me via het formulier en dan bezorg ik je een korte vragenlijst terug. Op basis van de vragenlijst koppel ik terug en kijken we voor een vrijblijvende afspraak (live, online of via de telefoon). 

  Tijdens onze afspraak bespreken we jullie wensen en noden van het gewenste drukwerk. Nadien ontvang je een gedetailleerde offerte (ontwerp en/of drukwerk inbegrepen). Je staat steeds vrij om al of niet met een eigen drukker te werken.

  Tenslotte geef ik je ook steeds een correcte timing mee.


 2. Goedkeuring offerte en ontwerp

  Akkoord met de offerte? Joepie! Een fantastisch project is in de maak! Een voorschotfactuur word je toegestuurd, na betaling ga ik meteen aan de slag. Er wordt steeds gewerkt met 3 rondes. Per ronde ontvang je een 7-tal ontwerpen per email. Uit de mix van diverse designs finetunen we samen verder  tot het perfecte ontwerp. 3. Exporteren maar

  Is de ontwerpfase afgerond? Dan schakelen we over naar een proefdruk. Die kan zowel digitaal als op papier. Een digitale proefdruk (lees: drukklare PDF) is gratis, een papieren proefdruk is op aanvraag en brengt een kleine meerkost met zich mee.

  Instant happiness bij/met jullie proefdruk? Dan zijn we 'klaar voor druk' en kan ik alles (indien jullie opteren om met mijn drukpartner samen te werken) doorzenden. Betreft het een geboortekaartje? Geef me dan een seintje als jullie kleine spruit geboren is, dan neem ik alle correcte info over en speel ik alles door naar de drukker.

 

Kortom: jou ontzorgen is wat telt voor mij. Speel je nog met enkele vragen? Stuur me gerust een mailtje margaux@marfique.com of vul het contactformulier in.